Названо найпопулярніші моделі вживаних електрокарів в Україні і ціни на них

В Україні продовжують набирати популярність електромобілі і деякі з них можна купити за досить доступним цінами, передають Патріоти України.

Nissan Leaf в Україні можна купити від 6200 доларів. Вважається, що такий електромобіль дуже простий технічному плані і дуже надійний. За таку вартість вам запропонують електромобіль з пробігом в 150 тисяч кілометрів. На одному заряді ви зможете проїхати не більше 80 кілометрів.

Tesla Model 3 не представляє собою автомобіль з розкішною обробкою салону. Розробники більше думали про його потужність, швидкість і дальність пробігу. Саме з цієї причини Tesla їздить далі і швидше за всіх. Таку машину в Україні можна купити за 26 900.

BMW i3 вважається дуже технологічною моделлю. Особливу увагу потрібно приділяти карбоновому каркасу кузова, що робить зовнішній вигляд автомобіля дуже ефектним. На ринку старих авто за німецьку машину просять від 13 тисяч доларів. На одному заряді автомобіль може проїхати 147 кілометрів.

Volkswagen e-Golf - дуже практичний транспортний засіб, побудований на базі стандартного Volkswagen Golf. Купити в Україні його можна за 12 900 доларів. За ці гроші вам запропонують машину 2015 року випуску з пробігом 48 000 км.

Fiat 500e має привабливий ретро-дизайн класичного 500. Але в нову модель розробники добавіліь трохи технологічності за допомогою електричної силової установки. Найдешевша така модель в Україні коштує 8 500 доларів. На одному заряді електрокар може проїхати до 140 кілометрів.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...