Названо три знаки Зодіаку, яким казково пощастить в листопаді

Укладачі гороскопів назвали три знака Зодіаку, які в листопаді будуть самими щасливими. Відповідний астрологічний прогноз опубліковано на сайті "Слово і Фраза", передають Патріоти України.

Лев

Повз представників цього знаку в листопаді щастя не пройде. З 9 листопада в їхньому житті будуть відбуватися абсолютно приголомшливі резонансні позитиви, які відіб'ються практично на всіх аспектах. Вирішити вдасться навіть ті завдання, які ще місяць тому були не під силу. Найщасливіші дні - 14, 18, 22, 28 листопада.

Близнюки і Діва

Представники знаків, якими опікується планета Меркурій, відчують сприятливі зміни одночасно - після 6 листопада. Найяскравіші і важливі події відбуватимуться 11 листопада, коли Меркурій перебуватиме в Скорпіоні, і дозволить з мудрістю вирішити життєво-важливі питання.

Високий потенціал позитиву настане також після 19 листопада. Потужний приплив здоров'я і життєвих сил представники ці знаків відчують 22 листопада багато хто зцілиться або заново знайде щастя бути здоровими.

Яскравими виявляться також останні дні місяця. 29 листопада примножаться фізичні сили і психоемоційна енергетика для вирішення питань своєї мрії.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...