Буде щастити у всьому: Названо знаки Зодіаку, на яких чекає великий успіх у жовтні

У жовтні Марс, який відповідає за ділову активність, ретроградний, а в середині місяця ретроградним стає і Меркурій. Це все говорить про те, що в жовтні не варто сподіватися на великі ділові успіхи. Про це повідомляють астрологи, пише slovofraza.com, передають Патріоти України.

При цьому фахівці радять враховувати вдалі і невдалі дні, так як цим ви знизите ймовірність невдачі і проведете місяць більш-менш продуктивно.

1-12 жовтня в бізнесі удача буде супроводжувати Скорпіонам. За словами астрологів, такі люди будуть чудово бачити підгрунтя ділових процесів. Практично ні в кого не вийде обдурити їх на переговорах і в угодах.

У Тельців, Дів і Терезів в жовтні раптово з'явиться час на те, щоб почати вибудовувати довірчі відносини з партнерами по бізнесу і клієнтами. Також у цих знаків зодіаку буде можливість перехопити угоду, яка зірвалася у їхніх конкурентів.

А ось Стрільцям може в бізнесі допомогти не призначена для них інформація. Люди цього знаку можуть вийти на пік удачі замість когось іншого, у кого в ці дні щось не склалося.

25 жовтня успіх в бізнесі астрологи пророкують Близнюкам, Скорпіонам і Водоліям. Вони зможуть зрозуміти, чого їм не вистачає для успіху. Ідея, яка прийде їм в голову, в майбутньому отримає свій розвиток і приведе їх до успіху.

У Козерогів щасливим днем буде 16 жовтня. Новолуння в цей день буде пов'язано з розвитком особової справи і новими діловими починаннями. Важливо в цей день мріяти про свіжі ділові ідеї і про те, щоб в бізнесі почало відбуватися щось хороше.

А ось для Раків буде вдалим Повний місяць 2 жовтня. У цей день їми буде досягнуто апогею справи, над якою ви працювали останнім часом. Для Левів таким же буде Повний місяць 31 жовтня.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...