Назвав Малюком: Український воїн приручив маленького кажана (відео)

Український військовий Владислав Журавель приручив кажана й тепер опікується ним. Про це військовий розповідає у своєму блозі у X (twitter), передають Патріоти України.

Журавель розповів, що кажан з'явився у нього абсолютно випадково: «Йду вночі в туалет і раптово ультразвук б'є в мої пошкоджені барабанні перетинки. Паніка і розуміння що кажан. Повезло обом: він живий і цілий, а я із сухими штанями (реально, як в якомусь фільмі жахів). Лишу собі до весни».

Військовий оприлюднив безліч відео, на яких він годує, гладить кажана, та робить йому «СПА-процедури»: розчісує кажана зубною щіткою.

В описі під одним із відео воїн поділився історією, як командир взводу та офіцери реагували на кажана, якого він годував серед ночі.

«Комвзводу зайшов в кімнату. Забув, що хотів. Дивиться. Слідом за ним заходять замполіт батальйону і замполіт роти. Три офіцери дивляться, як я серед ночі годую кажана, що сидить на картонному кріслі, обгорнутий гарними мішечками. Всі мовчать. Не кажучи ні слова, йдуть», – написав Журавель.

Також захисник пояснив, що вирішив піклуватися про кажана саме зараз не просто так: «Це гемор, це витрати. Але розумів, що більше вони нікому не потрібні, а так хоч буде шанс на життя і крім того, вони не винні були в травмах, не природній відбір, винні лише росіяни і їх ракетний террор», – підкреслив військовий.

До слова, кажан вже отримав ім'я: Малюк. За словами Владислава Журавля, він вирішив продовжити традицію Твіттера і дати оригінальне ім'я, яке «не має нічого спільного ні з ким із військового керівництва».

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...