Назвав "жлобихою" і погрожував: В Ірпені водій маршрутки відмовився везти матір загиблого військового

В Ірпені водій маршрутки відмовився везти матір загиблого військового і обізвав її нецензурним словом. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла донька жінки Тетяна Горбенко, передають Патріоти України.

Інцидент стався 29 серпня, коли в Україні відзначали День пам'яті всіх захисників і захисниць. Тетяна повідомила, що водій маршрутки відмовився перевозити матір загиблого військового, оскільки вже віз двох пенсіонерів. Він також образив жінку, назвавши її "жлобихою", зробив її фото і пообіцяв розіслати його по всіх групах і маршрутах.

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив, що ім'я водія вже відоме. Виявилося, що жінка, яку він образив, є матір’ю загиблого військового Андрія Тягноренка, який загинув у грудні 2023 року. Маркушин зазначив, що він особисто зустрівся з директором АТП і що водій, після скоєного, пішов у відпустку. За його словами, така поведінка є неприпустимою і матиме наслідки.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...