Називає агресора "нашою державою": Харківська блогерка рекламує проєкт російського бізнесмена

Харківська Instagram-блогерка з мільйоном підписників, яка недавно була учасницею загальноукраїнського телешоу, Діана Бакід рекламує проєкт російського бізнесмена Дмитра Давидова "20 ідей з розвитку Росії", інформують Патріоти України.

Як повідомляє “Детектор Медіа”, користувачі соцмереж помітили на її сторінці допис, в якому вона називає Росію “нашою державою” та просуває проєкт, який останні кілька місяців рекламують популярні російські блогери із Росії та державні російські ЗМІ. Серед тих, хто також писав про цей проєкт — комік Максим Галкін, актриса Наталія Рудова, співак Микола Басков, телеведучі Ксенія Бородіна та Олена Водонаєва.

На фото Бакід тримає рекламний проспект цього проєкту. “Пишатися нашою країною можна лише тому, що в ній є ще сильні уми, що спрямовують свій енергетичний потік в ім'я спільного майбутнього – так, наприклад, Підприємець Дмитро Давидов запропонував свій план розвитку країни на 20idei.ru. Вважаю, що такий проект – великий подарунок для нашої держави і вона має його підтримати!” - йдеться в супровідному тексті.

Діані Бакід тридцять років, вона називає себе екстрасенсом і “працює” у сфері врегулювання любовних стосунків, фінансового становища тощо. У російському виданні “Ліза” вона публікується як експертка.

Видання звернулося з коментарями до блогерки та телеканалу, на якому транслювалося шоу з її участю, але відповіді поки не отримало.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...