Називали бабусею: Дівчинка раптово посивіла у 9 років - тепер їй уже 25 (фото)

25-річна Зої Міолла з Вест-Гейвена (США) почала сивіти, коли їй було лише дев'ять років. Дівчина відмовилася від фарби для волосся і полюбила природній колір. Про це повідомляє The Mirror, передають Патріоти України.

До 12 років Зої посивіла на 10 відсотків. Дівчина відчувала себе невпевнено через своє незвичайне забарвлення волосся і хотіла "злитися з натовпом" після того, як її називали бабусею. Вона фарбувала волосся протягом наступних шести років, але вирішила відмовитися від фарби у 18 років, коли вступила до художнього коледжу.

У 21 рік її сиве волосся відросло до довжини плечей, і вона змогла відрізати темне волосся, що залишилося нижче. Так Зої стала на 100% сивою.

"Я пишаюся своїм волоссям. Я не завжди приймала його і відчувала себе впевнено. Тепер це моя відмінна риса. Тепер я її обожнюю. Люди завжди думають, що вони несправжні і фарбовані", — поділилася дівчина.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...