Називали свой бізнес "масажними салонами" та "клубами": У Харкові винесли вирок сутенерам (фото)

У борделях, які замаскували під під стриптиз-клуб та масажний салон, вартість години надання сексуальної послуги коливалась від 2200 до 5900 гривень, передають Патріоти України.

У березні 2023 року працівники міграційної поліції зі слідчими викрили та припинили роботу борделів. Тоді у них перебувало 7 повій. Під час обшуків правоохоронці вилучили 12 мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, банківські картки, носії інформації, грошові кошти у сумі понад 100 тисяч гривень, 11 500 доларів США, 3 500 євро, чорнові записи та інші речові докази.

У березні 2023 року чотирьом зловмисницям повідомили про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 4 до 7 років позбавлення волі. У лютому 2024 року Київський районний суд Харкова визнав винними 6 учасників угруповання у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 302, ч. 3 ст. 303 ККУ. Їм призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...