Називав себе "бездомним графом": У США помер праправнук Льва Толстого

В американському штаті Меріленд помер Сергій Толстой - праправнук російського письменника Льва Толстого. Про це повідомила газета The Washington Post, зазначають Патріоти України.

Причина смерті 99-річного нащадка Толстого не називається, проте відомо, що у нього були проблеми із серцем, слухом та зором. Він пішов із життя у хоспісі округу Монтгомері.

Сергій був одним із понад 200 прямих родичів письменника та єдиним сином онуки Віри, яка залишила Росію у 1920 році.

Більшість життя праправнук Толстого прожив у Європі, заробляючи на життя азартними іграми, а наприкінці 1960-х років влаштувався у Вашингтоні.

Нащадок великого письменника називав себе "бездомним графом" і три десятиліття провів у притулку для незаможних. У нього не залишилося спадкоємців.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.