Називав трагедію показухою: Скандальний репер Моргенштерн зібрався з концертами в Україну (фото, відео)

Російський репер Моргенштерн, який відзначився скандалом в Одесі в минулому році, зібрався з концертами в Україну. Три виступи артиста анонсовані на червень 2021 року. 3 червня відбудеться перший сольний концерт Моргенштерна у Києві, 4 червня - у Харкові, а 6 червня - в Запоріжжі. Анонси концертів з'явилися на сторінці власника сайту Контрамарка Олександра Порядченко, передають Патріоти України.

"Він оселився в головах багатьох жителів пост-совку. Навіть у головах тих, кого його відверто ненавидить і називає повною відсутністю смаку. Людям не обов'язково слухати його музику. Досить лише подумати: "Що ж Моргенштерн викине далі?" - і все. Його соціальний капітал зростає так само швидко, як і банківський рахунок", - написав на сторінці у Facebook Порядченко.


В коментарях українці відразу ж відреагували на новину про приїзд російського репера.

  • Дно.
  • Він геніальний в хайпі, провокації і просуванні. Як музикант він посередність, але йому це добре відомо. Буде дуже крутий продюсер, коли награється у виступи.
  • Якщо цього типу пустять в Україну.
  • Виникає тільки одне запитання: Навіщо я це все прочитавши?

Скандал з репером в Одесі

Пожежа в Одесі 4 грудня 2019 року стала днем національної жалоби, але російський музикант Алішер Моргенштерн (Morgenshtern) назвав скорботу українців "гове**ою показухою" і закликав замість дня жалоби влаштувати "день крику". Він дозволив собі такі висловлювання зі сцени одеського клубу Palladium. Російський виконавець розважав публіку на вихідних, всупереч трагічним подіям у місті.

"Давайте влаштуємо замість дня жалоби, день крику, сх*и пожежних перевірок немає в місті", - заявив зі сцени музикант.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...