Не бачить жодних перспектив: Експутініст Депардьє згортає свою творчу діяльність у Росії

Французький актор Жерар Депардьє, який отримав громадянство Росії в 2013 році, вирішив закрити в країні свій продюсерський центр. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Друг та продюсер актора Арно Фріллі пояснив, що закриття центру «ПЦ ЖД» пов'язане з паузою в роботі. Оцінюючи перспективи відкриття нового центру, Фріллі сказав, що відновлення роботи можливе за більшої конкретики щодо майбутніх проєктів.

«Цю структуру було створено для розвитку аудіовізуальних проєктів. Без активної діяльності ця система марна, оскільки вона потребує витрат навіть у період простою», – пояснив продюсер.

Раніше Депардьє розкритикував війну Росії проти України. У Кремлі висловили впевненість, що актор не до кінця розуміє суть того, що відбувається в Україні, і запропонували роз’яснити Депардьє причини так званої спецоперації. Пізніше глава Спілки чеченської молоді Рустам Тапаєв дозволив Депардьє не вибачатися за свої слова. При цьому він порадив актору надалі висловлюватися виключно у межах своєї компетенції.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...