Не бояться ані людей, ані машин: У Вінниці лисиці влаштували справжній "терор"

У Вінниці в останні дні просто навала лисиць. Тварини, очевидно, голодні і йдуть шукати прожиток до людей. Про це повідомляється в сюжеті ТСН. Ранок, передають Патріоти України.

Кілька днів поспіль городяни знімають на камеру прямо в центрі міста молодих тварин. Лисиці вільно розгулюють по місту в пошуках їжі і не бояться людей і машин. Хижаки бігають як біля багатоповерхівок, так і по дорозі.

У лісовому господарстві кажуть, навала лисиць стала справжньою великою проблемою. Їх розвелося стільки, що тварини змушені йти в місто, щоб прогодуватися. Людей закликають в жодному разі не підходити близько і не годувати, бо ці тварини - розповсюджувачі сказу.

Чим небезпечний сказ

Симптоми сказу у людини проявляються не відразу, а лише після 1-3 місяців з моменту зараження. Іноді хвороба проявляється і набагато пізніше - через півроку або навіть рік після укусу кішки, собаки або іншої хворої тварини, що стається в тих випадках, коли укус локалізується на нижніх кінцівках.

Джерело: ТСН.ua

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...