Не бояться кари? Під Херсоном грабіжники винесли з будинку священика церковне майно зі сріблом

Під Херсоном двоє чоловіків у селищі Каланчак викрали у місцевого священика церковне майно - вироби зі срібла. Після цього зловмисники вирішили продати свій "трофей", щоб розжитися на гроші, але з цього нічого не вийшло, передають Патріоти України.

Про це передали в прес-службі Херсонської обласної прокуратури. Як з'ясувалося, злодії пошкодили вікно і влізли в будинок настоятеля Свято-Преображенського храму. Після цього зловмисники вкрали церковне майно та срібні приналежності. Награбоване чоловіки сховали в лісосмузі на час, щоб згодом продати, але були затримані.

Двом фігурантам справи прокуратура повідомила про підозру за крадіжку з проникненням в житло (ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу). Нині вирішується питання про обрання злодіїв запобіжного заходу.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...