Не було задишки та болю у горлі: Лікарі виявили новий незвичний симптом коронавірусу

Медики закликали колег звертати увагу на пацієнтів, які скаржаться на постійну гикавку.

Американські медики назвали черговий нетиповий симптом коронавірусу - постійну гикавку. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Американські вчені посилаються на випадок 62-річного жителя Чикаго, який потрапив до лікарні в квітні через гикавку, яка була безперервною чотири дні. Обстеження показало, що чоловік страждав від діабету, гіпертонії та ішемічної хвороби серця. Також аналізи на COVID-19 дали позитивний результат, а рентген показав ураження легень.

При цьому основних симптомів коронавірусу таких, як кашель, жар, закладеність носа, біль у горлі або грудях і задишка, у нього не було. "Наскільки нам відомо, це перший звіт про стійку гикавку як скаргу в пацієнта з позитивним результатом на COVID-19", - зазначають вчені. Лікарі закликали колег звертати увагу на пацієнтів, які скаржаться на постійну гикавку.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...