Не cтримав емоцій: Мама зателефонувала українському чемпіону світу під час прямого ефіру і вилаяла за матюки (відео)

Мама знаменитого українського боксера Євгена Хитрова перервала інтерв'ю сина, щоб вилаяти його за використання нецензурної лексики, передають Патріоти України.

Наш співвітчизник не стримував емоцій, спілкуючись зі своїм колегою Віктором Ялимовим із Молдови у прямому ефірі в Instagram. У якийсь момент зв'язок із Хитровим перервався, а після відновлення розмови Євген зізнався, що це трапилося через його маму, яка зателефонувала та попросила його не використовувати лайку. "Український лев" пообіцяв, що тепер поводитиметься пристойніше, оскільки "маму потрібно слухати".

Наш співвітчизник є чемпіоном світу 2011 року в Баку, бронзовим призером чемпіонату Європи 2013 року і переможцем і призером першостей України в 2009-2011 роках. На Олімпійських іграх-2012 у Лондоні він скандальним рішенням суддів програв місцевому боксерові Ентоні Огого.

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...