"Не дай Бог вам бути серед тих пацієнтів, яких ми зараз лікуємо": Український медик жорстко висловився про порушників карантину (відео)

Лікар відділення анестезіології та інтенсивної терапії Закарпатської обласної лікарні Василь Шерегій, який тиждень провів із хворими на COVID-19, закликав українців дотримуватися вимог карантину та залишатися вдома, передають Патріоти України.

За його словами, нині ситуація із поширенням вірусу в країні неконтрольована, а люди наївні. Відео з гучною промовою медика опубліковане на YouTube-каналі Uzh Inform. "Не дай Бог вам бути серед тих пацієнтів, яких ми зараз лікуємо. Їм зараз страшно, адже більшість із них навіть не розуміють, як могли заразитися. Це зараз не контролюється", – запевнив він.

Медик підкреслив, що інфекція всередині країни поширюється надто швидко. до того ж нині все рідше трапляються випадки, коли пацієнти повідомляють, що підхопили вірус, бо контактували з кимось, хто приїхав із-за кордону.

Шерегій додав, мовляв, не розуміє, як люди можуть говорити, що їм несила посидіти вдома на карантині. Зокрема, на фоні того, що медики постійно перебувають у небезпечних умовах і не жаліються.

"Коли люди думають, що все це жарти, то вони дуже наївні. Тому, якщо ви хоч трохи поважаєте медперсонал і самих себе, будь ласка, не наражайте на ризик їх, себе і своїх близьких. Адже є багато тих, кому через чиюсь дурість і безвідповідальність доводиться ризикувати власним життям", – підсумував він.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...