"Не дайте приводу звинуватити вас": Вакарчук пообіцяв не мітингувати і застеріг Зеленського (відео)

Українцям зараз потрібно об'єднатися заради боротьби із коронавірусом, але не можна використовувати подібну ситуацію для сумнівних політичних рішень.

Лідер "Голосу" Святослав Вакарчук закликав президента Володимира Зеленського не вирішувати "під шумок" питання, зокрема у Мінську. Про це він сказав у відеозверненні в п'ятницю, передають Патріоти України.

"Дуже важливо, щоб ми зараз усі дотримувалися правил і демонстрували єдність. Єдність потрібна, щоб ефективно протистояти епідемії. Тому закликаю відправити на політичний карантин всі неоднозначні політичні питання, які є в державі. Це в першу чергу переговори у Мінську. Де кожне необережне рішення може призвести до розколу", - сказав нардеп.

"Голос" має свої позиції по всім політичним питаням. Ми за проєвропейський вибір і готові його відстоювати. Часом - на вулиці мирними протестами. Але не сьогодні. Сьогодні нам всім потрібна єдність. Боротися з епідемією коронавірусу.

У мене є дружня порада до президента Зеленського та його команди. Не дайте привід звинувати вас, що під шумок складної ситуації ви вирішуєте свої політичні питання. Вам у першу чергу зараз важливо винести за дужки всі неоднозначні питання", - заявив Вакарчук.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...