Не дайте себе обдурити: Шахраї вигадали нову схему із банківськими картками

Такий вид шахрайства уже набув популярності в Росії.

Шахраї придумали ще один спосіб розкрадання грошей з банківських карт. Вони, нібито, випадково забувають карту в банкоматі і просять її витягнути того, хто опинився поряд. Після того шахрай перевіряє баланс і стверджує, що з його рахунку зникли гроші. І вимагають повернути цю суму. Про це розповів у Facebook співробітник страхової компанії Сергій Гатілов, передають Патріоти України.

За його словами, у схемі задіяні люди, які, нібито, стали свідками. Вони в таких ситуаціях починають говорити, що все бачили і банкомат зберіг відбитки пальців. "Схема, як зі знайденим гаманцем. Тільки замість гаманця - забута карта в банкоматі. Далі розводка лоха по стандарту. "На карті було більше грошей, ти останній її в руках тримав, на ній твої відбитки". Мужички - свідки, які "все бачили". Загалом, нічого нового", - каже Гатілов.

Радить, якщо побачили забуту карту в банкоматі – не діставайте її. Дочекайтеся, поки він її не з'їсть, або нехай власник сам її витягне. Не натискайте кнопок скасування операції. Компанія мужичків-свідків будуть тиснути на те, що ви перед банкоматом стояли, на клавіатуру натискали. Такий вид шахрайства уже набув популярності в Росії.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...