Не дають жити: Чоловік переміг у шоу "Хто хоче стати мільйонером" і теперь скаржиться на листи жебраків

Британець 57-річний Девід Фір скаржиться на потоки листів від старих друзів і незнайомців після його перемоги в програмі "Хто хоче стати мільйонером", передають Патріоти України.

Чоловік зізнається, що просити гроші у нього стали незабаром після трансляції шоу на телебаченні. Він отримав 132 листи, багато з них були від знайомих з початкової школи і однокурсників.

Попри прохання з боку колишніх приятелів, вчитель школи хоче витратити частину грошей на подорожі з 33-річною дружиною Деб.

Девід Фір став першим переможцем британської "Хто хоче стати мільйонером" за останні 14 років. Він виявився шостою людиною, яка забрала весь банк - мільйон фунтів стерлінгів (понад 36 млн грн. - УНІАН) за всю історію програми.

Незважаючи на таку удачу, британець не планує залишати посаду шкільного вчителя ще, як мінімум, кілька місяців. А гроші дозволять йому піти на пенсію на кілька років раніше.

Незадовго до того, як випуск вийшов в ефір, ведучий шоу Джеремі Кларксон назвав переможця найкращим в історії проекту і заявив, що "вражений тим, що вдалося знайти людину, яка знає практично все".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...