Не давав проїхати: На Дніпропетровщині п'яний водій забив пішохода ногами до смерті

У Криворізькому районі п'яний водій зупинився на дорозі, вийшов з автвіки і до смерті побив ногами чоловіка, який не давав йому проїхати, інформують Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Дніпропетровщини, інцидент стався 22 жовтня в одному із селищ Криворізького району. 24-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо автомобіля. На дорозі він побачив незнайомця – той став перед автомобілем та не реагував на зауваження. Між чоловіками почалася бійка.

У підсумку п'яний водій побив чоловіка ногами по голові та поїхав з місця злочину. Швидка медична допомога госпіталізувала 55-річного потерпілого до лікарні, де від отриманих травм він помер. Особу нападника встановлено, він затриманий.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...