Не для клаустрофобів: Американець знайшов найдивніший будинок у світі (фото)

Відео з будинком стало популярним в TikTok - там його прозвали "худим".

Прогулюючись поблизу Чикаго, хлопець зняв на камеру, можливо, найдивніший будинок у світі. Зі сторони складається враження, що він не досягає і метра в ширину, що дуже спантеличило фоловерів туриста в соцмережі. Люди дружно прийшли до висновку, що житло це явно не для клаустрофобів, передають Патріоти України.

Що правда, фотографії будинку з іншого боку та зсередини показують, що таким дивним він здається лише на перший погляд. І все ж відео з будинком стало популярним в TikTok - там його прозвали "худим".

Через кілька днів ролик автора зібрав більше мільйона переглядів і 300 з гаком тисяч лайків. При цьому ніякої інформації про будинок хлопець не привів.

Фоловери тіктокера почали дивуватися та засипати його питаннями. Спершу люди не повірили, що в такому будинку взагалі можна жити. Вони почали цікавитися, як в ньому розташовані сходи, як взагалі в ньому живуть люди і чи справжній це будинок.

З відповідями на ці питання в коментарі прийшли місцеві жителі. Вони пояснили, що хлопець показав будинок лише з одного боку. При цьому інша його сторона вже не здасться такою дивною.

Знімки будинку знайшли журналісти Insider, які теж зацікавилися популярним відео. Як виявилося, котедж дійсно має форму трикутної призми - його ширина з боку вузького краю становить всього 90 см. Але завдяки своїй формі всередині цей нюанс практично не відчутний. У всякому разі, такий висновок можна зробити з фото.


"Кілька разів на тиждень фіксуються спроби заходу": У ДПСУ розповіли, де найактивніші російські ДРГ

середа, 1 травень 2024, 1:45

Найактивніша діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп наразі фіксується на Сумщині. Вони намагаються перетнути державний кордон України у межах області по кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. . Про це в ефірі каналу "Ми – У...

Скарги на відлов далекобійників прямо під час рейсів: У ТЦК покоментували особливості мобілізації

середа, 1 травень 2024, 0:55

Як повідомляли Патріоти України, Асоціація міжнародних автоперевізників заявила, що на Закарпатті представники ТЦК зупиняють фури і мобілізують водіїв прямо з колес. В обласному центрі комплектування відреагували. . У повідомленні Закарпатського обласн...