Не для нервових! Козеня-мутант з "людським обличчям" шокувало селян - фото тварини

Козеня з "людським обличчям" ошелешило мешканців села в Індії, які зібралися подивитися на дивну тварину. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

Незвичайна тварина, що народилася на фермі в селі Нуав неподалік Джаунпуру, штат Уттар-Прадеш, стала місцевою сенсацією, і фермер на ім'я Лалчанд розповів, що козеня не може пити молоко матері і його треба годувати з пляшечки.

На кадрах видно, як члени сім'ї обіймають слабку тварину та знімають це на свої телефони.Козеня настільки слабке, що не може стояти самостійно, і дитині доводиться підтримувати його.

Ветеринари вважають, що дивний зовнішній вигляд обумовлений дефіцитом кальцію, через який його голова набула незвичайної форми. Вони вважають, що шанси на виживання тварини невеликі.

Попри це, люди відвідують ферму Лалчанда, щоб подивитись на тварину-мутанта. Багато хто вважає, що козеня має такий вигляд, ніби у нього людське обличчя.

Подібне відбувається в Індії не вперше. 2020 року одному такому козлу-мутанту "поклонялися як Богу". Тварина народилася в Раджастані і набула статусу знаменитості через своє схоже на людське обличчя. А в листопаді 2022 року в Султанпурі народився козел з двома великими очними яблуками, що зрослися посередині чола.


“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...