Не до тих завітав на чарку: У Харкові судять родину канібалів, котра вбила та з'їла поліцейського

Батько родини не любив "ментів". Точніше любив тільки в особливому сенсі цього слова

Вбили поліцейського і з’їли: у Харкові судять родину канібалівУ Харкові батько з сином вбили чоловіка, а його тіло з’їли. Правоохоронці миттєво встановили особу вбивць, адже вони навіть голову жертви викидати не стали, лишили у себе на балконі, зазначають Патріоти України.

Євген Петров, якого батько та син Костюкови буквально розібрали на шматки – просто завітав в гості на чарчину. Розповів, що він колишній правоохоронець. І це було фатальним рішенням. Старший Костюков схопився за ніж і почав шматувати гостя. Його ж син Ярослав начебто тримав жертву і за вказівкою батька розчленував бездиханне тіло.

На суді ж нині старший із підозрюваних мовчить. Хоча Надзвичайним новинам відповів – до вбивста Євгена Петрова його син не причетний.

Крім того, обидва Костюкови тепер категорично заперечують, що їли людське м’ясо.

А от колишня дружина і син з’їденого Євгена Петрова вимагають моральну компенсацію – півмільйона гривень. І ця заява відверто обурює старшого Костюкова. Платити родині вбитого – Максим категорично не погоджується.

Наразі допитані майже всі свідки, залишився лише один. Начебто, він добре знає не тільки кримінальних гурманів, а і був знайомий із тим, кого вони подали до столу. Свої покази він буде надавати просто у залі суду вже на наступному засіданні, 5 серпня.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...