Не добіг 200 метрів: У Львові під час напівмарафону загинув зовсім юний спортсмен

У Львові під час напівмарафону стало зле одному зі спортсменів. Лікарі виявилися безсилі - хлопець помер, повідомляють Патріоти України.

"Велика біда на напівмарафоні. Хлопець, 23 роки, не добіг 200 метрів. Медики тільки констатували смерть. Співчуття рідним і близьким!" - розповів мер міста Андрій Садовий.

У коментарях користувачі звинувачують організаторів забігу, в тому числі і градоначальника, які організовують подібні змагання в спекотну погоду. При цьому у Львові сьогодні температура повітря невисока, оскільки в західні області прийшло похолодання.

"Кошмар, в таку спеку проводити марафон, де мізки, шкода хлопця, жити та жити йому", - дивується коментатор.

"Тромби відриваються в будь-яку погоду, біг прискорив тільки. Від нього практично немає порятунку", - пише один з користувачів.

"Жари нема! До чого тут Садовий? Співчуття родині померлого", - додав юзер.

Що кажуть у поліції

"Медики констатували смерть хлопця, якому близько 23-24 років. Про нього відомо, що він студент. На місці зараз працює слідчо-оперативна група, чи стала причиною смерті спека або що-небудь інше - все це зараз з'ясовується", - повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Зазначимо, що подібні випадки під час змагань з бігу не поодинокі. Так, восени минулого року в Харкові трагічно загинув молодий спортсмен під час аналогічного напівмарафону. А влітку 2020-го в Одесі молода спортсменка заблукала під час марафону. Дівчину знайшли ще живою, але в лікарні вона померла через отриманий сильний тепловий удар.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...