Не дочекаються: Пропагандисти "ДНР" заявили про великий провал Росії на Донбасі

Пропагандисти бойовиків "ДНР" заявили про великий провал Російської Федерації на окупованій території Донбасу. Відповідний пост розміщено в Telegram-каналі "Народна Правда - Донбас", який підтримує бойовиків, повідомляють Патріоти України.

Так, "міграційна служба" бойовиків ДНР стверджує, що станом на 20 червня було прийнято майже 10 тис. пакетів на отримання громадянства РФ. При цьому паспорти отримали тільки 200 осіб.

Якщо подача документів на отримання громадянства та видача російських паспортів триватимуть у цьому темпі, то на паспортизацію окупованих територій знадобиться 29 років - тільки до 2048 року кожен житель окупованій території Донецької області отримає паспорт РФ.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...