Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України.

За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому і змогли перемогти. Це команді забезпечили вінгер Жирони Віктор Циганков, який повернувся у склад після травми, та форвард Валенсії Роман Яремчук, який є більш різноплановим нападником ніж Артем Довбик. "З’явилася швидкість. Як у маневрах на полі, так і в роботі з м’ячем. Заслуга в цьому, передусім, Віктора Циганкова.

Ефективно виконував роль наконечника Роман Яремчук. Довіра з боку тренерського штабу Валенсії пішла йому на користь. Він знову впевнений у своїх силах, знову заточений на взяття воріт суперника.

Яремчук - більш різноплановий нападник, ніж Довбик, і це вчора допомагало тримати в напрузі оборону ісландців. І десь можна тільки позаздрити Реброву, в якого є з кого вибирати", - сказав Маркевич в коментарі Команда 1.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...