Не дожив доби до дня народження: На Одещині попрощалися із загиблим на Донбасі захисником України (фото)

В Одеській області попрощалися з бійцем 28-ї окремої механізованої бригади Євгеном Щуренко, який 26 січня загинув в зоні проведення Операції об'єднаних сил. 30 січня військовослужбовця поховали в місті Кілія Одеської області, повідомили в прес-службі Кілійської райдержадміністрації, передають Патріоти України.

"Сьогодні місто Кілія у жалобі. Сьогодні Кілійщина оплакує свого земляка. На війні загинув наш боєць, наш захисник, наш герой! На війні, яка забирає життя наших дітей: синів, чоловіків. Ніякими словами не вгамувати біль цих втрат! Ми схиляємо голови в жалобі за героєм, який віддав своє життя за мир і незалежність України, за мир у кожному нашому домі", – повідомили в РДА.

Проводити загиблого в останню путь прийшли рідні та близькі, товариші по службі і побратими, керівники району та громадськість.

Старший механік-водій механізованого взводу 28-ї ОМБр, 41-річний Євген Щуренко загинув біля населеного пункту Красногорівка Маріїнського району Донецької області. Вранці 26 січня його БМП потрапила під вогонь бойовиків, які обстріляли машину з гранатомета. Мехвод загинув миттєво, не доживши всього 1 день до свого 42 Дня народження.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...