Не дозволили перетнути кордон: Блогерку Раміну Есхакзай не пустили в Україну

Відома українська блогерка Раміна Есхакзай довгий час перебувала за кордоном. Судячи з її Instagram-блогу, там вона займалася зйомкою випусків для YouTube-каналу "Ходят слухи", передають Патріоти України.

Ще в червні Раміна анонсувала своє повернення на Батьківщину. Заявила, що квартира у неї проплачена до кінця червня, тому приблизно в цей час хоче повернутися в Київ. Увечері 2 липня зірка поділилася - їй не дозволили перетнути кордон. Причина - відсутність техпаспорту на автомобіль.

До цього, як повідомила Раміна, вона спокійно перетинала кордон, пред'являючи реєстраційні документи на машину в додатку "Дія". Однак митниці Угорщини такий варіант не підійшов.

"Сьогодні я хотіла перетнути кордон України. На кордоні мене зустріла жінка і командним тоном сказала щось угорською. Я так зрозуміла, що потрібно було зупинитися. Потім вона почала кричати, саме кричати, щоб я дала паспорт, потім документи. Я у неї запитала: "Do you speak English? Чи розумієте ви українську?". Вона сказала: "NO". Далі я їй сказала, що мій техпаспорт втрачений, але є в додатку "Дія". Я зробила їм переклад документа на угорську мову. Далі почався цирк. До мене підійшли 3 людини, один з яких говорить англійською. Я пояснила йому ситуацію. Після чого вони сказали, що мене не можуть пропустити. Або я повинна залишити машину і йти пішки, або розвернутися назад в Європу. Я сказала: "Ви розумієте, що в моїй країні війна?". Вони сказали: "Такі правила в Угорщині", - поділилася Раміна Есхакзай.

Блогерка зазначила, що вона змушена була розвернутися, щоб спробувати перетнути кордон через іншу країну.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...