"Не дратуйте кухарів із гострими ножами": Ресторатори протестують під Кабміном проти карантинних обмежень (фото)

Сьогодні, 11 листопада, о 10:00 під будівлею Кабінету Міністрів почалася акція протесту українських рестораторів і підприємців проти карантинних обмежень, повідомляють Патріоти України.
Українська ресторанна асоціація і регіональні ресторанні об'єднання вийшли до Кабміну і будівель ОДА з вимогами послабити тиск на галузь через Covid-19. В цей же час акції протесту проходять в таких містах як: Львів, Луцьк, Харків, Рівне, Суми, Тернопіль, Полтава, Запоріжжя, Маріуполь, Херсон, Івано-Франківськ, Одеса, Дніпро, Миколаїв, Мелітополь, Черкаси.
"Основні вимоги організаторів акції протесту, це незакриття ресторанів під час вихідних та скасування обмеження їх роботи за часом", - заявив Сергій Трахачев, глава асоціації рестораторів України. Під Кабміном протестують представники малого і середнього бізнесу. Вони виступають проти введення карантину вихідного дня.
Серед мітингувальників рітейлери, ресторатори, кухарі. "Це маразм найвищого рівня. Таке відчуття, що люди, які це пропонують - взагалі не розуміють, куди ми йдемо, до чого це призведе і що чекає нашу країну в цих обставинах", - обурюється Олена, учасниця акції протесту.

Мітинг проходить під різними гаслами гаслами: "Маю право працювати", "Не злите кухарів з гострими ножами. Ми хочемо працювати", "Ні карантину вихідного дня".

Джерело: Страна

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...