Не фантастика! Біля берегів Японії спливли затонулі кораблі-"привиди", які затонули під час Другої світової (фото)

Біля берега острова Іводзімі в Японії спливли кораблі часів Другої світової війни, передають Патріоти України.

24 судна, які затонули під час битви при Іводзімі, однієї з найбільш епічних битв Другої світової війни і найкривавішої в історії морської піхоти США, піднялися з дна океану в результаті підземних поштовхів на одному з найнебезпечніших вулканів Японії Сурібаті.

Вони були переміщені в західну частину Іводзіми, щоб сформувати порт, оскільки в той час на острові не було таких споруд. Тепер затонулі кораблі знаходяться на вулканічному попелі.

"Знебарвлену морську поверхню ми спостерігаємо і в прилеглих районах. Це вказує на те, що вулканічна активність ще не зменшилася", - повідомив Сецу Накада, директор урядового центру сприяння дослідженням вулканів японському каналу All Nippon News.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...