Не фантастика! Несправності автомобіля можна буде визначати через додаток на смартфоні

Автомобільний виробник Skoda незабаром представить новий додаток для смартфонів, яке зможе по звуку виявляти несправності автомобіля. За даними порталу "АвтоВзгляд", додаток носить назву Sound Analyzer, передають Патріоти України.

Програма працює так: мікрофон записує звук роботи двигуна та інших агрегатів, після чого штучний інтелект порівнює його з вбудованою базою даних. Якщо ж є відхилення, то програма повідомить, в чому воно полягає. Після цього додаток покаже точне визначення несправності.

Програма може проводити діагностику не тільки мотора, але і роботизованої коробки передач, системи рульового управління і клімат-контролю. Розробники говорять, що заявлена точність такої діагностики становить 90% і показник буде тільки підвищуватися.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...