"Не ганьбіться та не мучте себе!": Українка розповіла, що не варто брати із собою в еміграцію

Юлія Демчук, яка два роки живе в Ванкувері в Канаді назвала основні речі, які не варто з собою брати при еміграції, передають Патріоти України.

"Переїзд в нову країну - це приблизно те саме, що знову народитись. Майже все прийдеться починати спочатку і як би не хотілося, ще нікому не вдалося перевезти всі свої пожитки з собою. З одного боку це вийде дуже дорого, з іншого не завжди потрібно.Тому я склала список речей, які не варто брати з собою. Із тих, що привезла я, хочу виділити грілку, капронові колготки, корсет для підтримки спини", - каже українка.

Чого не варто брати:

Постіль

Розміри ліжок і матраців в Канаді не такі, як в Європі. Тому постіль з України просто не налізе на місцеві ковдри і подушки. Тому і сенсу везти це все з собою немає, хіба ви будете якось то все перешивати. Але з тим буде стільки мороки, що простіше реально купити тут все нове.

Столові прибори, тарілки і баняки

Якщо в вас срібні столові прибори і старовинна порцеляна, то везіть. Інакше, за рахунок ваги, перевезення обійдеться вам дорожче, ніж купити нові на місці. Плюс завжди є ризик, що в дорозі воно розіб'ється і тоді взагалі гроші на вітер.

Техніка

Якщо ваш прилад не розрахований на мережу 110В, то везти його сенсу немає, він просто не зможе тут працювати. Хіба якщо може ви готові заморочитись і поставити в себе дома трансформатор.

Шубу і вироби з натурального хутра

В Канаді дуже люблять тварин і природу, прямо дуже. І ваша улюблена норкова шуба буде тут не лакшері, а моветоном. Звичайно, пальцем тикати ніхто не буде, але готуйтесь отримувати багато косих поглядів. Тому рекомендую краще продати все це добро до переїзду.

Джерело: Gazeta.ua

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...