"Не гідна честі рятувати життя інших": У Києві молоду працівницю "швидкої" звільнили за відео в TikTok

У Києві звільнили співробітницю "швидкої" на ім'я Валерія за відео, опубліковане у соцмережі TikTok, на яке було накладено аудіо із ненормативною лексикою. Керівництво аргументувало своє рішення нібито тим, що у такий спосіб дівчина зганьбила швидку медичну допомогу, тому "такі співробітники їм не потрібні". Свою історію дівчина розповіла підписникам у подальших відео. Сторінку у соцмережі вона веде під ніком "maybeyourbaby", передають Патріоти України.

За словами Валерії після того, як вказане відео потрапило в рекомендації соцмережі і стало "вірусним", їй зателефонував завідувач відділення і почав розмову з фрази "Валеріє, ви чули про вашу колегу? Вона зараз лежить у неврологічному відділенні з підозрою на інсульт. Ви теж так хочете?".

Далі, зазначила дівчина, керівник розповів їй про "ганебні відео, де ви матюкаєтесь у формі, ганьбите швидку медичну допомогу". "Говорячи прямим текстом – люди, які не варті честі рятувати інші життя. Якось так було сказано. Негідні рятувати життя через ТікТок, через мат, через накладений на відео звук з матом", – розповіла підписникам Валерія. Дівчина наголосила, що не згодна з рішенням керівництва і ним обурена.

До останнього подиху виконував професійні обов’язки: Що відомо про поліцейського, який загинув через російський удар по Сумах (фото)

субота, 28 вересень 2024, 14:02

Сьогодні, 28 вересня, Росія завдала повторного авіаційного удару по лікарні у Сумах, коли на місце події вже прибули поліцейські. Унаслідок чого смертельне поранення отримав начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліці...

Удова дізналася про нагороду із... Вікіпедії: Київський ТЦК потрапив у скандал через орден загиблого бійця

субота, 28 вересень 2024, 13:40

У лютому 2024 року загиблому військовому Вікторові Ониську було посмертно присвоєно Орден Богдана Хмельницького III ступеня. Вдов бійця Ольга дізналася про нагородження з Вікіпедії, що стало для неї несподіванкою. Вона не отримувала жодних офіційних по...