"Не гол, а ракета!": Гравець збірної України забив шикарного гола за фаворита чемпіонату Бельгії (відео)

Захисник збірної України Едуард Соболь, який зіграв за команду Андрія Шевченка в поєдинку кваліфікації ЧС-2022 проти Фінляндії (1:1), допоміг «Брюгге» відсвяткувати перемогу в гостьовому матчі проти «Кортрейка» (2:1), зазначають Патріоти України.

На 21-й хвилині за рахунку 1:0 на користь господарів поля 25-річний футболіст створив шедевр, вразивши ворота «Кортрейка», в складі якого з 66-ї хвилини грав півзахисник збірної України Євген Макаренко, шикарним ударом з-за меж штрафного майданчика .

«Не гол, а ракета!» - пишуть у соцмережах вболівальники «Брюгге».

Відзначимо, що Соболь в 22 іграх поточного сезону забив два м'ячі і віддав три гольові передачі, а його «Брюгге» продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю чемпіонату Бельгії, на цілих 19 очок випереджаючи «Антверпен», котрий йде другим.


Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...