Не голосувати було найменшою проблемою: Чоловік був юридично мертвим протягом чотирьох років

Чоловік розповів, як влада оголосила його померлим, через що він не міг водити машину, голосувати чи вимагати податкові декларації протягом чотирьох років. Про це пише Mirror, передають Патріоти України.

28-річний Джефф Аті із Нью-Йорка, був оголошений померлим Управлінням соціального забезпечення США (SSA) та Службою внутрішніх доходів (IRS) 2017 року. Йому довелося боротися, щоб "законно воскреснути", і від 2017 по 2021 рік він не міг навіть продовжити свої права водія.

Водночас його реєстрацію виборця було видалено, внаслідок чого він не зміг проголосувати на проміжних виборах 2018 року. І хоча він міг платити податки, він не міг вимагати податкових декларацій.

Джефф уперше усвідомив, що його оголосили померлим, коли у березні 2019 року йому було відмовлено у податковій декларації. Він негайно вирушив до місцевого офісу SSA і зустрівся зі співробітником, який не мав уявлення, як виконати його прохання.

Чоловік пригадав: "Вони засмутилися не тому, що їм довелося це зробити. Я думаю, їх це турбувало, тому що вони гадки не мали, як це зробити".

SSA запросив у нього документацію, що підтверджує його життя, яку він надав, та виправила свої записи у квітні того ж року. На жаль, це не виправило запис в офіс реєстрації виборців або IRS. Джефф сказав: "Вони надсилають повідомлення всім іншим, коли ти помреш, але не відправляють, коли ти воскресаєш. Коли я намагався зв'язатися з IRS, це було неможливо. Я губився у телефонному лабіринті, і тоді вони не говорили зі мною, бо я вважався мертвим. Я постійно платив податки, але не міг повернути гроші".

Джефф був змушений звернутися до офісу реєстрації виборців, щоб знову зареєструватися, що дозволило йому проголосувати на президентських виборах 2020 року. Але він залишався мертвим в очах IRS до 2021 року, коли він звернувся до конгресмена Іветта Кларка і нарешті був "воскрешений".

Після цього він зміг вимагати свою податкову декларацію, яка склала 3000 доларів США за чотири роки. "Мені було всього 20 з лишком, у мене не було відповіді на те, що відбувається, і кожна відповідь, яку пропонували люди, здавалася надто дорогою і надто страшною. Мене все більше турбує та засмучує спілкування з якоюсь урядовою установою. Проблема полягала в тому, що ніхто в системі ні з ким не розмовляв, і мені завжди доводилося дізнаватися та інформувати всіх", - поділився досвідом чоловік.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...