Не гребують нічим: У школах Миколаєва вибухнув скандал - дітям підсовували запліснявілі продукти

У дитячих садках і школах Миколаєва вибухнув скандал. В результаті перевірки з'ясувалося, що дітей годували зіпсованими продуктами, а кухні для приготування їжі знаходяться в жахливому стані. Також не поглянеш без сліз на кухонний інвентар. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив виконавчий директор Союзу споживачів України Максим Несміянов, передають Патріоти України.

На своїй сторінці він показав старі каструлі, ваги, ножі. Весь цей інвентар потребує заміни, а він знаходиться на кухнях для приготування їжі дітям. "Мій прекрасний і жахливий Миколаїв. Знаряддя праці працівників кухні в садках і школах вражають...Навіть ганчірочки потрібно нести з дому, щоб кухня працювала. Чому так? Відео пізніше, фотки тільки частина загальної картини", - написав Несміянов.

Ось так виглядає кухонне приладдя на кухнях (фото: facebook.com/nesmianov)

Окремої згадки гідні продукти. На фото можемо побачити пророслу картоплю, запліснявілий буряк і чомусь квашені огірки. Всім цим годували дітей в Миколаєві.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...