Ризик появи надмірної ваги повністю залежить від того, як ваш організм - зокрема, кишкові бактерії - реагують на певні продукти харчування.
			

Вчені з інституту Вейцмана в Ізраїлі вважають, що немає ніякої необхідності відмовлятися від вживання білого хліба, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Всупереч поширеній думці, білий хліб не обов'язково є причиною розвитку ожиріння. Замість цього, ризик появи надмірної ваги повністю залежить від того, як ваш організм - зокрема, кишкові бактерії - реагують на певні продукти харчування.
В ході випробувань дослідники давали 40 учасникам або хліб ручної роботи, зроблений на спеціально заквасці, або білий хліб. Рівні цукру в крові після вживання хліба підскочили в обох групах, що є відомим фактором ризику розвитку ожиріння у людей, які регулярно включають в свій раціон продукти з високим глікемічним індексом.
Тим не менш, не було виявлено, що якийсь вид хліба впливає на ймовірність появи зайвої ваги в більшій мірі, ніж інший. Це говорить про те, що за збільшення ваги відповідає, перш за все, кишковий мікробіом, що є індивідуальним для кожної конкретної людини.
Таким чином, не існує "хорошого" або "поганого" хліба - ризик розвитку ожиріння залежить від реакції кишкових бактерій на продукти харчування.
 
			
			
			
			
			
			В Україні стартував новий етап експериментального проєкту з надання базової соціальної допомоги, в рамках якого отримати виплати зможе більша кількість сімей із низьким рівнем доходів, навіть тих, які раніше не отримували державних соціальних допомог, ...
		 
			
			
			
			
			Мешканка Коломийщини втратила більше півтора мільйони гривень після того, як невідомі в мережі переконали її "інвестувати" кошти у нібито благодійний фонд. Про це повідомила поліція Івано-Франківської області, інформують Патріоти України. Мешканка Коло...