Не їжте - уб’єте організм: Медики назвали "смертельні" продукти, від яких треба негайно відмовитись

Лікарі назвали, які продукти категорично заборонено їсти, адже вони дуже шкідливі для організму і можуть спричинити різноманітні небезпечні захворювання, передають Патріоти України.

Причиною захворювань серцево-судинної системи часто є їжа, яка містить в собі велику кількість білків і тваринних жирів.

Щоб зберегти молодість серця і судин, відмовтеся від напівфабрикатів. Сосиски, ковбаси та інші продукти з переробленого м’яса містять барвники, консерванти та стабілізатори, які вже точно не додадуть вам здоров’я.

А от надлишок вуглеводних продуктів підвищує рівень цукру в крові і при малих фізичних навантаженнях призводить до накопичення глюкози. Після чого кров стає в’язкою і густою, що загрожує різними захворюваннями.

Промислові соуси містять глутамат натрію. Тому перед покупкою краще ознайомитися з етикеткою. Пам’ятайте, що велика кількість солі, пальмової олії та інших добавок лише засмічують організм.

Попкорн містить добову норму калорій і цілих 60 грамів жиру. Такий продукт не завдає шкоди здоров’ю, особливо судинам. Тому відмовтеся від цього продукту як можна швидше.

Фастфуд. Важливо пам’ятати, що ресторани швидкого харчування дуже часто використовують неякісну і дешеву продукцію для своїх страв. Крім того, насичені жири в поєднанні з вуглеводною булкою негативно впливають на здоров’я серцевих м’яз та судин.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...