"Не хочемо бути причетними до московитського "дійства": Солісти ансамблю ЗСУ пішли з телешоу, в якому взяв участь Меладзе

Солісти ансамблю Збройних Сил України відмовилися від участі в шоу "Співають всі", яке знімає канал "Україна". Все через російського співака Валерія Меладзе, що долучився до телепрограми. Олексій Шпортько назвав артиста "запроданцем", повідомляють Патріоти України із посиланням на допис на сторінці артиста у соцмережі "Фейсбук".

Зараз тривають зйомки нового розважального телешоу "Співають всі", до якого приєднався весь український бомонд. До цього складу входило подружжя Олексія та Анастасії Шпортьків. Солісти Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України з'явились у двох випусках і відмовились від подальшої участі в проєкті.

Артисти пішли зі "Співають всі" тому, що серед гостей шоу опинився Валерій Меладзе. Олексія Шпортька не влаштовує те, що російський співак не знає відповіді на запитання: "Чий Крим?"

"Ми вважаємо недопустимим і аморальним запрошувати в Україну запроданців і шанувальників кривавого російського рубля. Ми більше не хочемо бути причетними до цього московитського "дійства", – різко висловився Олексій Шпортько.

Соліст ЗСУ додав, що вони з дружиною втратили можливість засвітитися на телебаченні, однак, на відміну від інших артистів, залишились порядними людьми. "Ви можете сказати, що ми залишились без піару та без ефірів на рейтинговому каналі? Так, але ми залишились з чистим сумлінням, а це набагато дорожче всіляких ефірів", – додав соліст ЗСУ.

Додамо, нещодавно Валерій Меладзе спровокував обурення українців через появу на Atlas Weekend. Одні меломани були в захваті від новини, інші – засудили фестиваль за запрошення російських зірок. Все через політичну позицію співака, який:

  • ніколи не називав Росію агресором;
  • не коментував війну на Сході України;
  • все частіше з'являється в Україні з приватними концертами.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...