"Не хочу бути глухонімим рабом": Українська медсестра звернулася до влади з криком душі і заявила про звільнення

Медсестра однієї з лікарень Київської області Ніна Козловська через соцмережі звернулася до представників влади, повідомивши, що змушена звільнитися через мізерну зарплату і брутальне ставлення керівництва медичного закладу до підлеглих. Відповідний пост вона опублікувала на своїй Facebook-сторінці, затегавши при цьому Офіс президента, Кабінет міністрів, Верховну Раду і особисто міністра охорони здоров'я Максима Степанова, передають Патріоти України.

"Щоб не опинитися з сином на вулиці і не голодувати, сьогодні, після 26 років медичного стажу, я пішла з державної медицини. Я не хочу глухонімим і сліпим рабом за 4600 грн", - написала уже колишня медпрацівниця.

За її словами, після перетворення лікарень в комунальні некомерційні підприємства, директори цих закладів не зважають на рядовий персонал, а їй влаштували буллінг і позбавили можливості додаткового заробітку.

Зокрема вона заявила, що в райлікарні в Боярці, де вона працювала, директор не дозволив їй, за її бажанням, працювати з коронавірусними хворими, "щоб не дати заробити зайву копійку". Вона стверджує, що через таку ситуацію багато кваліфікованих медики покинуло лікарню.

Також Ніна Козловська заявила про "булінг" щодо неї через критичні висловлювання з приводу забезпечення персоналу лікарні масками і захисними засобами. "Мене ще чекає попереду суд, за те, що на початку епідемії я сказала, що ми в лікарні були не забезпечені масками та ЗІЗ. Цим я образила честь і гідність нашого пречесного директора", - додала вона.

На це повідомлення відреагували близько восьми тисяч користувачів соцмережі, постом поділилося понад 3,5 тисяч осіб. Раніше медсестра з районної лікарні в Боярці Київської області Ніна Козловська заснувала рух за права медпрацівників і організовувала акції під Верховною Радою.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...