"Не хочу їхати з Криму!": Зірка "Кварталу 95" Великий в образі російської туристки підірвав мережу

Комедійний актор студії "Квартал 95" Юрій Великий на тлі новин про "бавовну" в Криму записав гумористичну пародію на російську туристку, яка, плачучи, виїжджала з окупованого півострова. Ролик з її кумедними скаргами став наскільки популярним у мережі, що українець спробував припустити, що ще сказала б росіянка, якби відео знімали трішки довше, передають Патріоти України.

Прихильники Великого розхвалили новий ролик артиста, який за добу зібрав близько 1,5 мільйона переглядів. Актор спародіював громадянку Росії, яка відпочивала в окупованому Криму та влаштувала істерику через вибухи в Новофедорівці.

"Взагалі не хочу їхати з Криму з Алушти. Як тут класно. Я звикла тут, як у своєму домі жили, настільки все душевно, по-домашньому", – переказав слова росіянки комік. За версією автора, одіозна туристка з чоловіком – "корінні кримчани", адже в 2014 році виселили з квартири пенсіонерів, "настукавши" на них ФСБ.

Громадянка РФ у виконанні українця щиро не розуміє, чому Крим нібито обстрілюють у відповідь. "Невже лідери двох країн не можуть просто домовитися між собою, щоб ми їх бомбили, а вони нас ні?" – поцікавився гуморист. Утім, згодом "росіянка" припускає, що причиною вибухів на півострові стало "необережне паління", а тому побоюється їхати через кримський міст, під яким нібито також можуть не дотримуватися правил протипожежної безпеки.

"Що в Криму можна було такого курити, щоб аж 20 літаків злетіли в повітря, навіть не злітавши?" – запитала героїня відео, попросивши "мир в усьому Криму". Протягом свого монологу актор висміяв життя в російських містах і розхвалив людей та природу в окупованому українському Криму. Наостанок він припустив, що росіяни, які виїхали з Криму, вивезуть з собою награбовані речі і повернуться, адже "тільки з Росією півострів буде відчувати себе в рідній гаванє".

У коментарях українці оцінили пародію гумориста і розхвалили його акторські здібності. "У чотирьох хвилинах вся суть перекрученої логіки любителів війни, плюс найталановитіша пародія міміки та голосу "оригіналу", "Дякую за блискучий гумор! Всі моменти російського менталітету підкреслили", – йдеться в повідомленнях.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...