"Не хочу раніше часу окочуритися": Alyona Alyona сіла на дієту і розповіла, від яких улюблених страв відмовилася

Популярна українська реперка Alyona Alyona розпочала боротьбу з зайвими кілограмами. Вона прагне позбутись 29 кілограмів впродовж року. Наразі зірка переглянула своє харчування й споживає більш дієтичну їжу. В її раціоні немає улюбленого татового борщу, м'яса та солодкого, передають Патріоти України.

Нещодавно Alyona Alyona відсвяткувала свій 29-й день народження й зробила гучну заяву, що до 30-річчя схудне на 29 кілограмів. Вона наголосила, що не планує виснажувати свій організм дієтами, а позбудеться зайвого завдяки правильному харчуванню та тренуванням.

Днями реперка стала гостею програми "Їжа Дурнєва", яка з'явилася на ютуб-каналі телеведучого. Шоумен запропонував виконавиці спробувати чимало традиційних українських страв, яких, як зізналася Alyona Alyona, більше немає у її щоденному раціоні.

Реперка відмовилася скуштувати вареники з м'ясом та розповіла, що зараз не їсть легендарний наваристий борщ, який так смачно готує її тато. Вона пояснила це не дієтою, а тим, що певні продукти негативно впливають на роботу організму.

"М'яска намагаюсь не їсти цього року. Взагалі мінімізую його вживання. Я почала цікавитися користю багатьох речей і вірю в теорію, яка говорить, що вживання червоного м'яса впливає на весь організм, і в тому числі на серцево-судинну систему. Не хочу раніше часу окочуритися", – з гумором пояснила Alyona Alyona.

Нині в раціоні зірки продукти, глікемічний індекс яких не перевищує 50. До таких корисних страв належить зелена гречка, кус-кус, який Alyona Alyona полюбила лише нещодавно, а м'ясо їй заміняють биточки з кореня селери.

У день свого 29-річчя вага реперки становила 127,4 кілограма. Вона пообіцяла, що буде ділитися з шанувальниками власним раціоном та тренуваннями, а також результатами роботи над собою.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...