"Не хочу сидіти на лавочці": 73-річний пенсіонер з Дніпропетровщини стрибнув з парашутом (відео)

73-річний пенсіонер Леонід Перебитюк з Павлограда, що на Дніпропетровщині, вперше в житті стрибнув з парашутом. Так йому вдалося втілити свою давню мрію, передають Патріоти України.

Чоловік стрибав разом з інструктором – з висоти 4200 метрів. Пенсіонер розповів, що хвилювався лише під час медогляду та коли робили крок з літака, повідомляє "Павлоград.dp.ua".

"Захоплює дух – побачити поля, селища... Особливо, коли зависаєш, сидиш, дивишся – добре...", – розповів пенсіонер.

Аби підтримати дідуся, на аеродром приїхала його онучка Кіра, яка навчається в третьому класі. А також односелець Сергій Коновалов – разом з Перебитюком вони є членами громадської організації "Оса" – клубу метання ножів, сокир та стрільби з лука.

"Просто зустрів його якось, а він запитав, чи можна до нас в клуб. Я запитав, для чого це йому. Він відповів, що не хоче просто сидіти на лавочці", – розповів Коновалов.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...