Не хотіла ділити квартиру: 61-річна жінка замовила колишнього чоловіка кілеру, але "постраждала" сама (фото)

61-річна жителька Костянтинівки на Донеччині за $800 замовила свого колишнього чоловіка. Не хотіла ділити з ним квартиру, яка є у спільній власності. Кілер мав втопити жертву у ставку. Поліцейські інсценували смерть потерпілого, а замовницю затримали при передачі грошей виконавцеві злочину. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області, передають Патріоти України.

"Поліцейські отримали інформацію, що жінка підшукує виконавця злочину. Тому "вели" організатора на "умовного кілера". Зловмисниця передала кілеру фото жертви, завдаток у розмірі 4500 гривень і довіреність на продаж квартири, яку потерпілий мав підписати. За планом підозрюваної, вбивство мало виглядати як нещасний випадок на воді, якщо тіло колись знайдуть, адже чоловік має інвалідність", - сказано в повідомленні.

Поліція провела інсценування злочину. Потерпілий оформив папери, за якими нерухомість переходила в розпорядження колишньої дружини, та зіграв роль жертви. Під контролем поліцейських 57-річний чоловік пірнув у водойму.

"При передачі другої частини винагороди в сумі 600 доларів замовницю було затримано. У ході обшуків у неї вилучено фотографії "вбитого", які кілер надав як доказ виконання завдання, паспорт потерпілого, а також підписані документи на житло і ключі від квартири. Перед тим, як розрахуватися з виконавцем, організаторка вбивства перевірила справжність довіреності у нотаріуса", - розповіли у поліції. До обрання запобіжного заходу жінка перебуватиме у слідчому ізоляторі Маріуполя. Їй загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно