"Не хотіла втратити житло": Японка 10 років зберігала у морозилці тіло своєї матері

Тіло виявив прибиральник після того, як жінку виселили з квартири за несплату.

Поліція в японському місті Чіба, розташованому недалеко від Токіо, заарештувала жінку, в квартирі якої знайшли тіло її матері в морозильній камері, розповідає BBC з посиланням на місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

48-річна Юмі Йошино розповіла, що 10 років тому знайшла матір мертвою і заховала тіло. Пояснила це тим, що "не хотіла виїжджати" з дому в Токіо, в якому вони жили разом.

Тіло виявив прибиральник після того, як Йошино виселили за несплату. Поліція повідомляє, що видимих пошкоджень на тілі не знайшла. Місцева влада не змогла встановити дату та причину смерті жінки.

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...