Не хотів залишати улюбленця: У Харкові рятувальники витягли з 12-го поверху зруйнованого росіянами будинку господаря та собаку (відео)

У Харкові ДСНС продовжує рятувальну операцію в обстріляній Росією багатоповерхівці. Під завалами ще можуть перебувати люди. Поліція отримала заяву про щонайменше одну зниклу безвісти особу, інформують Патріоти України.

«Один із потерпілих відмовлявся евакуюватися без свого собаки. Для наших рятувальників кожне життя важливе, тож дістали із задимленої квартири на 12 поверсі і чоловіка, і його домашнього улюбленця», – ідеться у повідомленні ДСНС.

Поліція на місці події розгорнула оперативний штаб. Вже отримано більше 30 заяв про пошкодження майна.

Страшна цифра: У ВООЗ оцінили, скільки мільйонів українців можуть мати психічні розлади

понеділок, 16 вересень 2024, 6:00

В Україні близько 10 млн осіб мають ризик психічних розладів. Сюди належать як легкі, і важкі форми. Про це заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ доктор Ганс Клюге на пресконференції, пише «Укрінформ», передають Патріоти України. «Одне ...

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...