"Не ховайтеся від правди, вона все одно наздожене": Батько вбитої Катерини Гандзюк звернувся до президента

На думку Віктора Гандзюка, великою помилкою було звільнення заступника генпрокурора Віктора Трепака, який вів справу про вбивство його дочки.

Батько загиблої активістки Катерини Гандзюк Віктор звинувачує генпрокурора Венедіктову в руйнуванні справи про вбивство його дочки і закликає Зеленського втрутитися. Свою позицію Віктор Гандзюк озвучив у Фейсбуці, інформують Патріоти України.

На його думку, великою помилкою було звільнення заступника генпрокурора Віктора Трепака, який вів справу про вбивство його дочки і при якому правоохоронці затримали в Болгарії організатора нападу Левіна, а другий організатор, Павловський, опинився в СІЗО.

"І все це вирішила розтрощити Венедіктова. Вона трощила безжально, прикриваючись обіцянками зробити все заплановане Віктором Трепаком, але без Трепака... Вона і її нова команда зробили нічого. І прокурори цього навіть не приховують. Левін не дав покази. Павловський не дав покази. А прокурори спрацювали за схемою "вбивці мовчать, значить ми не будемо працювати", — написав Гандзюк.

Батько загиблої активістки обурений, що прокуратура завершила розслідування за 3 місяці до закінчення терміну. "Мангер і його адвокати терміново почали вимагати... ні, не так... ВИМАГАТИ передати справу в суд без показів Левіна та Павловського. Вимагати, вимагати, вимагати... Саме цю вимогу виконала нова генпрокурор. Венедиктова виконала вимогу Мангера. Венедіктова виконала його вимогу у день його народження. Цинізм цього вчинку – скажений!" — написав Гандзюк.

За його словами, прес-секретарка президента Юлія Мендель вчора вперше почула про те, що прокурори передали справу до суду, не довівши її до кінця. З цього Віктор Гандзюк робить висновок, що прокуратура обдурила Зеленського.

Володимире Олександровичу, я не знаю, чи вам покажуть мої слова, але сподіваюсь вам як батьку і президенту все ще не байдуже, що думають люди, яким немає що приховувати і які два роки були послідовно відверті і з владою, і з суспільством. Справа вбивства Каті, її успішне і всебічне розслідування може захтистити сотні і тисячі людей, може стати запобіжником, може стати символом. Але при такому ідіотському і легковажному ставленні Офісу Генерального прокурора цього результату не буде. Просто не буде", — звернувся батько активістки до президента.

"Не ховайтесь від правди, вона все одно наздожене", — додав він.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...