"Не кліп, а шедевр! Це просто вогонь, пожежа": Кароль презентувала нову пісню "Скандал" і кліп у незвичному образі (відео)

У п'ятницю, 12 лютого, українська співачка Тіна Кароль презентувала нову пісню під назвою "Скандал" і кліп на неї. Артистка з'явилася в несподіваному для всіх образі, передають Патріоти України

Так, раніше Кароль заявляла, що вирішила змінити сценічний образ. За її словами, це феміністка, сильна, норовлива, танцювальна, трохи агресивна, тому що знає собі ціну дівчина.

Як написали на офіційній сторінці в Facebook Кароль, пісня "Скандал" став першим синглом її майбутнього альбому. Головним змістом треку є звільнення від власних перешкод.

Співачка існує в моменті, коли позбавлення від болю минулого дарує свободу майбутньому. Вона стає жіночною в почуттях і холоднокровною у своїх висновках.

Зазначається, що в пісні виражена ідея приречених стосунків на рівні з надією про світле майбутнє. Вона пропонує рольову модель не про те, як потрібно, а те, як не треба любити.

"Пісня "Скандал" про сильну дівчину, яка хоче бути слабкою, але тільки поряд з єдиним чоловіком. Позбавлена права на взаємне кохання вона повинна бути сильною, просто тому що так треба", – говорить Кароль.

Після прем'єри пісні "Скандал" шанувальники співачки зазначили, що її образ дійсно вийшов дуже гарячим і незвичним для всіх. Багато хто оцінив "нову Тіну" і засипав її компліментами.

"Це абсолютно нова Тіна, продовжуй у тому ж напрямку", "Скільки ж в Тіні сексуальності", "Це так незвично! Дуже приємно дивитися на новий репертуар! Тіна велика молодець!", "Не кліп, а шедевр! Тіна, це просто вогонь пожежа! Не можна бути такою занадто красивою і сексуальною! Це незаконно! Кліп на повторі просто. Це вау!", – пишуть люди в коментарях.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...