Не королевою: П'ятирічна донька Кейт Міддлтон і принца Вільяма розповіла, ким хоче працювати, коли виросте

П'ятирічна донька принца Вільяма і Кейт Міддлтон принцеса Шарлотта мріє стати медсестрою, коли виросте, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання New Idea з посиланням на інсайдерів в палаці, юна принцеса сама про це заявила батькам. Зазначається, що вже зараз Шарлотта піклується про інших, тому Кейт та Вільям не здивуються, якщо у дорослому житті вона дійсно стане медсестрою.

"Хоча вона ще лише маленька дитина, але все ж Вільям і Кейт сповнилися гордості... Вона турботлива дівчинка, яка точно знає, чого хоче. Тому вони не здивуються, якщо вона вибере серед своїх пріоритетів подібну роботу, коли стане старшою", – стверджує джерело.

Видання також припустило, що вибір доньки герцога і герцогині Кембриджських, зокрема пов'язаний з тим, що її батьки й самі демонструють повагу до медичних співробітників, які виявляють героїзм під час пандемії коронавірусу.

Принцеса Шарлотта (2015) – єдина донька принца Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон. У неї є старший брат Джордж (2013) і молодший Луї (2018).

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...