Не кожен так зможе: У Львівській області "бізнесмен" викрав злітну смугу аеродрому

У Львівській області прокурори завели справу проти місцевого "бізнесмена", який вліз до данних автоматизованої системи держреєстру та оформив у приватну власність злітну смугу. Йдеться про колишнього державного реєстратора, якому прокурори Жовківської окружної прокуратури вже повідомили про підозру за ч. 1 ст. 362 КК України. Про це повідомляється на сайті Львівської прокуратури, передають Патріоти України.

"За даними слідства, підозрюваний, будучи державним реєстратором, за відсутності відповідних правовстановлюючих документів вніс до Державного реєстру речових прав зміни щодо права власності на об’єкт нерухомого майна. Таким чином він незаконно зареєстрував право приватної власності на злітну смугу за третіми особами", - йдеться в повідомленні.

Через незаконні дії українця з державної комунальної власності Львівської області фактично вибув колишній аеродром. Йдеться про інфраструктуру, що знаходиться в одному із сіл Львівського району. Конкретного місця прокурори не згадують.

Наразі цей об'єкт знаходиться під арештом згідно з вимогою суду. Правоохоронці ведуть досудове розслідування щодо цієї справи.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...